​Consulta els dies que venim a casa teva!

Política de privacitat

Què passa amb les meves dades?

A la CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS hem adoptat totes les mesures necessàries per garantitzar la màxima seguretat i confidencialitat al tractament de les teves dades de caràcter personal i ens comprometem a garantitzar la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitats pels nostres clients i usuaris dacord amb les lleis de protecció de dades i privadesa.

Qui és el responsable del tractament de les meves dades?

Totes les dades que ens facilitis s’incorporaran en un fitxer creat i mantingut sota la responsabilitat de:

  • Responsable del tractament:
  • Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS)
  • NIF: 40971918V
  • Codi postal: Carrer Major, 5 – 08160 – Montmeló – Barcelona
  • Telèfon: 93 568 11 94
  • Correu electrònic: info@carnisseriamanils.com

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Per navegar per carnisseriamanils.com només utilitzarem la informació que ens facilitis amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat.
Pot ser que recopilem dades de caràcter personal tals com el teu nom, adreça, correu electrònic, número de telèfon, informació d’inici de sessió, edat, dades fiscals o bancàries necessàries per la prestació dels nostres serveis.
Serà el client qui faciliti directa i voluntariament les seves dades per l’inici de la relació comercial. D’aquesta manera, el client accepta que les seves dades es mantinguin al nostre arxiu de dades amb les següents finalitats:

AL DONAR-TE D’ALTA COM A USUARI
Per la gestió de la teva comanda realitzada a la nostra pàgina web www.carnisseriamanils.com. Base juridica que legitimitza aquest tractament: la execució de la relació comercial amb Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS) en la que s’utilitzen les dades facilitades pel client per l’enviament de la seva comanda i la facturació del mateix.
Per l’enviament del nostre “newsletter” informant de nous productes o promocions, o informacions relacionades amb els nostres productes. Base juridica que legitimitza aquest tractament: el consentiment de l’usuari conforme vol rebre aquest “newsletter” amb novetats i informació sobre la nostra botiga.
Amb motiu del cumpliment de les obligacions legals aplicades pels organismes públics. Base juridica que legitimitza aquest tractament: el cumpliment d’obligacions legals.

Per la gestió i resolució de les reclamacions, queixes i devolucions dels nostres clients en relació als nostres productes enviats, rebudes mitjançant el FORMULARI DE DESISTIMENT a través del qüestionari de contacte de la web, correu electrònic, postal o telèfon. Base juridica que legitimitza aquest tractament: la execució de la relació comercial amb Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS).

A L’OMPLIR EL FORMULARI DE CONTACTE o demanar informació
Per la resolució de consultes o peticions d’informació que ens arribin mitjançant el formulari de CONTACTE de la web www.carnisseriamanils.com, al correu de contacte info@carnisseriamanils.com o les ateses telefònicament al telèfon 935681194. Base juridica que legitimitza aquest tractament: la execució de la relació comercial amb Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS).

Comunicarem les teves dades a tercers?

Les dades no es cediran a tercers excepte en casos en que existeixi una obligació legal o sigui necessari pel cumpliment del servei. D’aquesta manera únicament cedirem les teves dades als següents destinataris:

AL NOSTRE FUNCIONAMENT GENERAL

1.- GESTORIA I ASSESORIA JURIDICA: a l’exercici de les nostres obligacions legals i a nivell contable per la facturació de les comandes dels nostres clients.

2.- AUTORITATS I ORGANISMES COMPETENTS: en la mesura necessària pel cumpliment de les nostres obligacions legals.

3.- ALTRES PROVEÏDORS relacionats amb la prestació del servei: Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS) de destrucció de documentació, Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS) informàtica que ens gestiona la programació web, Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS) que ens subministra l’allotjament de dades i el servei de correus electrònics.

AL DONAR-TE D’ALTA COM A USUARI
1.- Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS) DE MENSAJERÍA seleccionada pel client al realitzar una comanda amb una finalitat de poder fer entrega del mateix en les condicions pactades en la relació contractual.
2.- ALTRES.

A L’OMPLIR EL FORMULARI DE CONTACTE
No hi ha cap comunicació a tercers.

TRANSFERÈNCIES A TERCERS PAÏSOS
No existeixen transferències internacionals fora de la Unió Europea.

Durant quant temps conservem les teves dades?

Les dades personals es conservaran:

AL DONAR-TE D’ALTA COM A USUARI
Les dades de client proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i a efectes comercials mentre no mostri la seva oposició, supressió o limitació en el seu cas. Igualment es conservaran durant els anys necessàris per cumplir amb les obligacions legals.

A L’OMPLIR EL FORMULARI DE CONTACTE
Les dades es conservaran fins que l’usuari sol·liciti la supressió dels mateixos.

Quins són els teus drets quan ens facilites les dades?

Els usuaris del lloc web podran ejercitar davant Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS), en la mesura que siguin aplicables, els següents drets: accés a les dades personals, rectificaió, supressió. limitació, oposició, portabilitat de les dades i, quan el tractament es basi en el consentiment, el dret a retirar-lo en qualsevol moment.
Els usuaris podran exercitar aquests drets, identificant-se degudament amb el seu DNI i comunicant-ho per escrit a: Maria Ángeles Rodríguez González (CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS), Carrer Major, 5. 08160 Montmeló. Barcelona o enviant-nos un e-mail a: info@carnisseriamanils.com
Els usuaris també tindran dret a presentar una reclamació davant la autoritat de protecció de dades competent (l’Agència Espanyola de Protecció de Dades) si consideren vulnerats els seus drets.

Segueix-nos a les xarxes

No te'n perdis ni una

Apunta't i rebràs ofertes, novetats i consells pràctics!

Nom
Email
LOPD

The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Cistella de la compra
Desplaça cap amunt
Contactar
💬 Necessites ajuda?
Carnisseria Manils
Hola 👋 Et podem ajudar?