​Consulta els dies que venim a casa teva!

Termes i condicions

Enviaments i terminis de lliurament

L’enviament del material es realitzarà en un període de 2 a 3 dies màxim una vegada confirmat el pagament del mateix i sempre i quan el producte estigui disponible en estoc. En cas contrari, el client serà notificat indicant-li el temps de demora i/o alguna alternativa, si hi fos, al producte mencionat i donant la possibilitat de cancelació sense prejudici dels seus interessos i a la devolució total o parcial de l’import corresponent.

Tingui en compte que les comandes abonades per Transferència bancària es procediran en quant es rebi el pagament. Quan es paga amb tergeta de crèdit, el pagament és inmediat.

L’entrega es considerarà realitzada al moment en que el transportista hagi entregat el paquet o paquets al client i aquest hagi signat el document de recepció d’entrega.

Totes les comandes que enviem van assegurades, corresponent al client verificar els productes a la recepció i exposar totes les anomalies al document de recepció d’entrega o comunicar-nos la incidència abans de que passin 24 hores des de la recepció del paquet.

Confidencialitat 

A carnisseriamanils.com hem adoptat totes les mesures necessàries per garantitzar la màxima seguretat i confidencialitat en el tractament de les seves dades de caràcter personal.

Per navegar per carnisseriamanils.com no necessita subministrar cap dada personal. Pot, per tant, fer una visita totalment anònima.
Només al moment de realitzar la compra sol·licitarem la teva direcció de correu electrònic i les teves dades de facturació i enviament.
Carnisseriamanils.com utilitza cookies per mantenir tota la operativa de comerç electrònic durant la teva visita. La informació emmagatzemada en aquestes cookies no fa referència a cap dada de caràcter personal i es destrueix una vegada acabada la visita.

Les dades recollides al moment de realitzar la compra, són incorporades a la nostra base de dades i s’utilitzen exclusivament per personalitzar les seves posteriors visites a carnisseriamanils.com i per poder facturar i enviar els productes que ens hagis sol·licitat, així xom per enviar informació sobre ofertes i serveis que puguin ser d’interés.

En cap cas, aquestes dades seran cedides a terceres empreses alienes a carnisseriamanils.com.

En cumpliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal (LORTAD), podràs en tot moment excercir els drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició, simplement enviant-nos un correu a: info@carnisseriamanils.com

A carnisseriamanils.com  hem adoptet totes les mesures necessàries per garantitzar la màxima seguretat i confidencialitat al tractament de les teves dades de caràcter personal.

Devolucions, canvis i garantia

La Botiga Online acceptarà la devolució de material rebut en els següents casos:

  • El material enviat al client ha arribat trencat o en males condicions. En aquests casos, carnisseriamanils.com es farà càrrec dels costos d’enviament i/o recullida al domicili del client i de reposar-lo, sense càrrecs adicionals. El client està obligat a revisar el producte rebut amb l’objectiu de verificar que està en bones condicions i no hi ha cap problema, en cas contrari, el client està obligat a comunicar anomalies observades en un plaç de 24 hores des de la firma de les còpies de l’albarà de recollida. La falta d’aquesta comunicació en cas d’anomalia en el temps previst, eximirà a la Botiga Online de qualsevol responsabilitat en el maretial rebut pel client.
  • El material enviat al client no esta sol·licitat. El client comunicarà la incidència a la botiga online en un plaç d’1 dia hàbil des de la firma de l’albarà. En aquest cas, la botiga es farà càrrec dels costos d’enviament i/o recollida al domicili del client i de reposar el producte o productes correctes, sense càrrecs adicionals. El client haurà de tornar el material erroni amb el mateix estat de l’entrega, amb el seu embalatge original intacte i per tant, en perfecte estat.

Metodes de pagament, preus i promocions

  • Els preus publicats són vàlids excepte si hi ha algun error tipogràfic o fi de la promoció.
  • L’I.V.A esta inclós.
  • Els costos d’enviament van a càrrec del client.

La forma de pagament serà de les següents maneres:

  • Transferència bancària. 
  • Pagament segur amb tergeta de crèdit.

Segueix-nos a les xarxes

No te'n perdis ni una

Apunta't i rebràs ofertes, novetats i consells pràctics!

Nom
Email
LOPD

The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Cistella de la compra
Desplaça cap amunt
Contactar
💬 Necessites ajuda?
Carnisseria Manils
Hola 👋 Et podem ajudar?